Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
20. november 15:43
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
37. Hanna Lyrek Alta Sluttplassering: 17

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Kautokeino 10h 54min 10/3 07:06 10/3 13:12 6h 06min 14 / 14
2 Jergul 8h 11min 10/3 21:23 11/3 06:16 8h 53min 14 / 14
3 Levajok 9h 41min 11/3 15:57 11/3 22:58 7h 01min 14 / 13
4 Tana 8h 50min 12/3 07:48 12/3 15:03 7h 15min 13 / 12
5 Neiden 9h 19min 13/3 00:22 13/3 16:43 16h 21min 12 / 10
6 Øvre Pasvik 6h 42min 13/3 23:25 14/3 03:48 4h 23min 10 / 10
7 Kirkenes 6h 47min 14/3 10:35 14/3 16:53 6h 18min 10 / 9
8 Neiden 6h 41min 14/3 23:34 15/3 06:56 7h 22min 9 / 8
9 Varangerbotn 6h 52min 15/3 13:48 15/3 22:11 8h 23min 8 / 8
10 Levajok 13h 20min 16/3 11:31 16/3 22:48 11h 17min 8 / 8
11 Karasjok 7h 51min 17/3 06:39 17/3 13:21 6h 42min 8 / 8
12 Jotka 9h 16min 17/3 22:37 17/3 22:41 4min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Kautokeino 9/3 20:12 10/3 07:06 10h 54min 14 37 / 12
2 Kautokeino - Jergul 10/3 13:12 10/3 21:23 8h 11min 14 27 / 27
3 Jergul - Levajok 11/3 06:16 11/3 15:57 9h 41min 14 33 / 27
4 Levajok - Tana 11/3 22:58 12/3 07:48 8h 50min 13 25 / 23
5 Tana - Neiden 12/3 15:03 13/3 00:22 9h 19min 12 6 / 8
6 Neiden - Øvre Pasvik 13/3 16:43 13/3 23:25 6h 42min 10 24 / 22
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 03:48 14/3 10:35 6h 47min 10 23 / 19
8 Kirkenes - Neiden 14/3 16:53 14/3 23:34 6h 41min 9 17 / 17
9 Neiden - Varangerbotn 15/3 06:56 15/3 13:48 6h 52min 8 16 / 16
10 Varangerbotn - Levajok 15/3 22:11 16/3 11:31 13h 20min 8 18 / 17
11 Levajok - Karasjok 16/3 22:48 17/3 06:39 7h 51min 8 17 / 16
12 Karasjok - Jotka 17/3 13:21 17/3 22:37 9h 16min 8 17 / 18
13 Jotka - Alta 17/3 22:41 18/3 06:24 7h 43min 8 17 / 17