Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
22. september 09:12
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 8:   Neiden

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 34 Dallas Seavey 14/3 01:30 14/3 08:17 6h 47min 10,5 11
2 20 Petter Karlsson 14/3 03:17 14/3 09:28 6h 11min 11,5 10
3 19 Birgitte Næss 14/3 03:19 14/3 10:11 6h 52min 10,3 9
4 27 Thomas Wærner 14/3 04:38 14/3 11:42 7h 04min 10,0 10
5 23 Kristian Walseth 14/3 05:46 14/3 12:06 6h 20min 11,2 12
6 12 John Erik Eriksen 14/3 06:21 14/3 13:24 7h 03min 10,1 12
7 11 Tom Frode Johansen 14/3 06:05 14/3 13:52 7h 47min 9,1 10
8 15 Marit Beate Kasin 14/3 08:16 14/3 14:58 6h 42min 10,6 9
9 2 Ove Grytbak 14/3 09:37 14/3 15:52 6h 15min 11,4 13
10 22 Ralph Johannessen 14/3 09:49 14/3 16:43 6h 54min 10,3 10
11 30 Ronja Schuchert 14/3 13:32 14/3 20:17 6h 45min 10,5 12
12 4 Bernd Helmich 14/3 14:19 14/3 21:12 6h 53min 10,3 11
13 16 Espen Sønvisen Bech 14/3 14:58 14/3 21:42 6h 44min 10,5 10
14 13 Sven-Erik Gullbekk 14/3 15:23 14/3 22:28 7h 05min 10,0 11
15 10 Ola Martinsen 14/3 16:28 14/3 23:03 6h 35min 10,8 8
16 24 Arne Karlstrøm 14/3 16:45 14/3 23:32 6h 47min 10,5 9
17 37 Hanna Lyrek 14/3 16:53 14/3 23:34 6h 41min 10,6 9
18 14 Torkil Hansen 14/3 17:32 15/3 00:44 7h 12min 9,9 11
19 18 Tove Sørensen 14/3 17:32 15/3 00:45 7h 13min 9,8 11
20 1 Jo Jøldal 14/3 17:20 15/3 01:07 7h 47min 9,1 10
21 9 Marit Honerød Hoveid 14/3 19:32 15/3 02:34 7h 02min 10,1 13

Sjekkpunkt

1 Kautokeino 133 km
2 Jergul 101 km
3 Levajok 122 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 101 km
6 Øvre Pasvik 79 km
7 Kirkenes 85 km
8 Neiden 71 km
9 Varangerbotn 81 km
10 Levajok 120 km
11 Karasjok 83 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km