Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
19. september 13:17
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 9:   Varangerbotn

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 34 Dallas Seavey 14/3 12:42 14/3 22:14 9h 32min 8,5 8
2 20 Petter Karlsson 14/3 12:56 14/3 22:15 9h 19min 8,7 10
3 19 Birgitte Næss 14/3 14:54 14/3 22:20 7h 26min 10,9 8
4 23 Kristian Walseth 14/3 16:13 15/3 00:25 8h 12min 9,9 12
5 12 John Erik Eriksen 14/3 16:27 15/3 00:48 8h 21min 9,7 11
6 15 Marit Beate Kasin 14/3 19:40 15/3 03:07 7h 27min 10,9 9
7 11 Tom Frode Johansen 14/3 20:04 15/3 04:05 8h 01min 10,1 10
8 2 Ove Grytbak 14/3 21:00 15/3 04:26 7h 26min 10,9 13
9 22 Ralph Johannessen 14/3 22:58 15/3 06:23 7h 25min 10,9 10
10 4 Bernd Helmich 15/3 01:55 15/3 08:58 7h 03min 11,5 11
11 30 Ronja Schuchert 15/3 02:43 15/3 09:16 6h 33min 12,4 12
12 24 Arne Karlstrøm 15/3 06:16 15/3 12:48 6h 32min 12,4 8
13 10 Ola Martinsen 15/3 06:10 15/3 12:53 6h 43min 12,1 7
14 16 Espen Sønvisen Bech 15/3 06:44 15/3 13:46 7h 02min 11,5 9
15 13 Sven-Erik Gullbekk 15/3 06:47 15/3 13:47 7h 00min 11,6 11
16 37 Hanna Lyrek 15/3 06:56 15/3 13:48 6h 52min 11,8 8
17 18 Tove Sørensen 15/3 08:07 15/3 15:22 7h 15min 11,2 11
17 14 Torkil Hansen 15/3 08:06 15/3 15:22 7h 16min 11,1 11
19 1 Jo Jøldal 15/3 07:44 15/3 15:54 8h 10min 9,9 9
20 9 Marit Honerød Hoveid 15/3 09:37 15/3 17:00 7h 23min 11,0 12

Sjekkpunkt

1 Kautokeino 133 km
2 Jergul 101 km
3 Levajok 122 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 101 km
6 Øvre Pasvik 79 km
7 Kirkenes 85 km
8 Neiden 71 km
9 Varangerbotn 81 km
10 Levajok 120 km
11 Karasjok 83 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km