Reload
FL1200 2018
Starttidspunkt: fredag 9. mars 19:00
Siste oppdatering: 18. mars 2018
16. november 00:57
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 10:   Levajok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 20 Petter Karlsson 14/3 22:23 15/3 14:16 15h 53min 7,6 10
2 19 Birgitte Næss 15/3 02:45 15/3 16:28 13h 43min 8,7 8
3 34 Dallas Seavey 14/3 22:32 15/3 16:47 18h 15min 6,6 8
4 23 Kristian Walseth 15/3 05:04 15/3 17:58 12h 54min 9,3 9
5 12 John Erik Eriksen 15/3 06:25 15/3 18:39 12h 14min 9,8 11
6 2 Ove Grytbak 15/3 09:16 15/3 22:21 13h 05min 9,2 13
7 22 Ralph Johannessen 15/3 09:35 15/3 23:39 14h 04min 8,5 8
8 11 Tom Frode Johansen 15/3 10:10 16/3 00:56 14h 46min 8,1 9
9 30 Ronja Schuchert 15/3 14:56 16/3 05:48 14h 52min 8,1 11
10 4 Bernd Helmich 15/3 18:40 16/3 09:14 14h 34min 8,2 10
11 10 Ola Martinsen 15/3 19:02 16/3 10:00 14h 58min 8,0 7
12 13 Sven-Erik Gullbekk 15/3 19:06 16/3 10:23 15h 17min 7,9 11
13 24 Arne Karlstrøm 15/3 19:14 16/3 10:24 15h 10min 7,9 8
14 16 Espen Sønvisen Bech 15/3 19:16 16/3 10:25 15h 09min 7,9 9
15 14 Torkil Hansen 15/3 21:26 16/3 10:57 13h 31min 8,9 11
16 18 Tove Sørensen 15/3 21:26 16/3 10:59 13h 33min 8,9 10
17 37 Hanna Lyrek 15/3 22:11 16/3 11:31 13h 20min 9,0 8
18 1 Jo Jøldal 15/3 20:58 16/3 14:03 17h 05min 7,0 9
19 9 Marit Honerød Hoveid 16/3 03:31 16/3 16:18 12h 47min 9,4 11

Sjekkpunkt

1 Kautokeino 133 km
2 Jergul 101 km
3 Levajok 122 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 101 km
6 Øvre Pasvik 79 km
7 Kirkenes 85 km
8 Neiden 71 km
9 Varangerbotn 81 km
10 Levajok 120 km
11 Karasjok 83 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km