Reload
FL1200 2019
Starttidspunkt: fredag 8. mars 19:00
Siste oppdatering: 16. mars 2019
21. november 22:52
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 3:   Levajok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling ut fra sjekkpunktet
Nr SNr Navn Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
ut
1 10 Birgitte Næss 10/3 12:41 10/3 12:52 11min 13
2 1 John Erik Eriksen 10/3 13:27 10/3 13:33 6min 14
3 22 Petter Karlsson 10/3 13:23 10/3 13:43 20min 10
4 4 Ronny Frydenlund 10/3 09:52 10/3 13:50 3h 58min 12
5 25 Bernd Helmich 10/3 14:03 10/3 14:09 6min 14
6 13 Torkil Hansen 10/3 14:35 10/3 14:59 24min 13
7 5 Tove Sørensen 10/3 14:36 10/3 15:00 24min 13
8 20 Kristian Walseth 10/3 10:24 10/3 16:03 5h 39min 12
9 17 Thomas Wærner 10/3 10:55 10/3 16:18 5h 23min 14
10 28 Arnt Ola Skjerve 10/3 10:20 10/3 16:32 6h 12min 13
11 2 Marit Beate Kasin 10/3 11:16 10/3 16:36 5h 20min 13
12 19 Petter Jahnsen 10/3 11:30 10/3 17:27 5h 57min 12
13 8 Christian Høy Knudsen 10/3 12:33 10/3 18:00 5h 27min 12
14 9 Steinar Kristensen 10/3 12:19 10/3 18:19 6h 00min 14
15 15 Nina Wivesoll Vollen 10/3 14:03 10/3 19:19 5h 16min 11
16 7 Espen Sønvisen Bech 10/3 14:19 10/3 19:21 5h 02min 13
17 18 Sven-Erik Gullbekk 10/3 15:48 10/3 20:10 4h 22min 12
18 23 Sivert Kjøsnes 10/3 15:39 10/3 20:47 5h 08min 14
19 3 Erika Zopf 10/3 15:19 10/3 20:59 5h 40min 13
20 14 Ben Voigt 10/3 17:04 10/3 23:07 6h 03min 11
21 26 Nora Själin 10/3 15:04 10/3 23:24 8h 20min 11
22 21 Roy-Åge Jensen Ugseth 10/3 17:21 10/3 23:27 6h 06min 14
23 30 Dallas Seavey 10/3 11:38 11/3 03:40 16h 02min 11
24 29 Tom Frode Johansen 10/3 20:08 11/3 03:47 7h 39min 10
25 31 Mikael Jutila 10/3 22:07 11/3 08:08 10h 01min 11
26 11 Ivar Johan Sørli 10/3 15:20 11/3 08:10 16h 50min 11
27 24 Jana Henychova 11/3 03:11 11/3 11:39 8h 28min 9

Sjekkpunkt

1 Kautokeino 131 km
2 Jergul 100 km
3 Levajok 122 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 101 km
6 Øvre Pasvik 79 km
7 Kirkenes 85 km
8 Neiden 71 km
9 Varangerbotn 81 km
10 Levajok 120 km
11 Karasjok 83 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 49 km