Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
28. februar 04:49
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
168. Aleksandra Torgersen Enebakk Sluttplassering: 17

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 10min 10/3 20:36 11/3 00:26 3h 50min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 33min 11/3 09:59 11/3 15:40 5h 41min 8 / 6
3 Jergul 7h 46min 11/3 23:26 12/3 10:01 10h 35min 6 / 5
4 Valjok 6h 42min 12/3 16:43 12/3 16:43 0 5 / 5
5 Karasjok 4h 00min 12/3 20:43 13/3 06:27 9h 44min 5 / 5
6 Jotka 8h 25min 13/3 14:52 13/3 14:55 3min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 14:26 10/3 20:36 6h 10min 8 68 / 40
2 Jotka - Kautokeino 11/3 00:26 11/3 09:59 9h 33min 8 32 / 23
3 Kautokeino - Jergul 11/3 15:40 11/3 23:26 7h 46min 6 25 / 24
4 Jergul - Valjok 12/3 10:01 12/3 16:43 6h 42min 5 36 / 29
5 Valjok - Karasjok 12/3 16:43 12/3 20:43 4h 00min 5 24 / 23
6 Karasjok - Jotka 13/3 06:27 13/3 14:52 8h 25min 5 22 / 20
7 Jotka - Alta 13/3 14:55 13/3 19:55 5h 00min 5 19 / 17