Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
22. februar 18:36
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
156. Julie Travadon Coutelier Megève, France

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 7h 12min 10/3 21:26 11/3 02:28 5h 02min 8 / 8
2 Kautokeino 11h 14min 11/3 13:42 11/3 20:35 6h 53min 8 / 8
3 Jergul 9h 01min 12/3 05:36 12/3 12:02 6h 26min 8 / 7
4 Valjok 8h 05min 12/3 20:07 13/3 00:48 4h 41min 7 / 5
5 Karasjok 5h 41min 13/3 06:29 13/3 16:11 9h 42min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 14:14 10/3 21:26 7h 12min 8 56 / 59
2 Jotka - Kautokeino 11/3 02:28 11/3 13:42 11h 14min 8 63 / 55
3 Kautokeino - Jergul 11/3 20:35 12/3 05:36 9h 01min 8 51 / 48
4 Jergul - Valjok 12/3 12:02 12/3 20:07 8h 05min 7 42 / 39
5 Valjok - Karasjok 13/3 00:48 13/3 06:29 5h 41min 5 36 / 38
6 Karasjok - Jotka 13/3 16:11   0 5 31 /