Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
3. desember 07:31
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
154. Stefan Gross KVALØYA

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 54min 10/3 21:06 11/3 01:27 4h 21min 8 / 8
2 Kautokeino 10h 48min 11/3 12:15 11/3 21:17 9h 02min 8 / 6
3 Jergul 8h 30min 12/3 05:47 12/3 13:18 7h 31min 6 / 5
4 Valjok 7h 42min 12/3 21:00 13/3 01:36 4h 36min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 14:12 10/3 21:06 6h 54min 8 54 / 55
2 Jotka - Kautokeino 11/3 01:27 11/3 12:15 10h 48min 8 58 / 48
3 Kautokeino - Jergul 11/3 21:17 12/3 05:47 8h 30min 6 54 / 50
4 Jergul - Valjok 12/3 13:18 12/3 21:00 7h 42min 5 44 / 40
5 Valjok - Karasjok 13/3 01:36 13/3 05:53 4h 17min 5 38 / 37