Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
28. februar 04:55
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
121. Ronny Wingren Socklot

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 02min 10/3 19:41 10/3 23:25 3h 44min 8 / 8
2 Kautokeino 8h 54min 11/3 08:19 11/3 13:27 5h 08min 8 / 8
3 Jergul 7h 09min 11/3 20:36 12/3 01:28 4h 52min 8 / 7
4 Valjok 7h 17min 12/3 08:45 12/3 11:50 3h 05min 7 / 7
5 Karasjok 4h 00min 12/3 15:50 12/3 21:51 6h 01min 7 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:39 10/3 19:41 6h 02min 8 21 / 3
2 Jotka - Kautokeino 10/3 23:25 11/3 08:19 8h 54min 8 8 / 2
3 Kautokeino - Jergul 11/3 13:27 11/3 20:36 7h 09min 8 2 / 4
4 Jergul - Valjok 12/3 01:28 12/3 08:45 7h 17min 7 2 / 2
5 Valjok - Karasjok 12/3 11:50 12/3 15:50 4h 00min 7 2 / 2
6 Karasjok - Jotka 12/3 21:51   0 5 2 /