Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
15. april 19:15
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
123. Helene Gran Øverli Tana/Ås/Sem Sluttplassering: 6

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 30min 10/3 20:11 10/3 23:11 3h 00min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 45min 11/3 08:56 11/3 14:43 5h 47min 8 / 8
3 Jergul 7h 46min 11/3 22:29 12/3 03:29 5h 00min 8 / 8
4 Valjok 7h 51min 12/3 11:20 12/3 15:13 3h 53min 8 / 8
5 Karasjok 4h 12min 12/3 19:25 13/3 01:25 6h 00min 8 / 7
6 Jotka 7h 53min 13/3 09:18 13/3 09:19 1min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:41 10/3 20:11 6h 30min 8 23 / 21
2 Jotka - Kautokeino 10/3 23:11 11/3 08:56 9h 45min 8 3 / 12
3 Kautokeino - Jergul 11/3 14:43 11/3 22:29 7h 46min 8 9 / 12
4 Jergul - Valjok 12/3 03:29 12/3 11:20 7h 51min 8 9 / 10
5 Valjok - Karasjok 12/3 15:13 12/3 19:25 4h 12min 8 17 / 15
6 Karasjok - Jotka 13/3 01:25 13/3 09:18 7h 53min 7 12 / 6
7 Jotka - Alta 13/3 09:19 13/3 15:07 5h 48min 7 6 / 6