Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
24. juni 09:49
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
139. Marcin Harna Komańcza Sluttplassering: 33

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 28min 10/3 20:25 11/3 00:44 4h 19min 8 / 8
2 Kautokeino 10h 01min 11/3 10:45 11/3 20:39 9h 54min 8 / 5
3 Jergul 12h 19min 12/3 08:58 12/3 19:08 10h 10min 5 / 5
4 Valjok 14h 08min 13/3 09:16 13/3 12:10 2h 54min 5 / 5
5 Karasjok 6h 11min 13/3 18:21 14/3 04:19 9h 58min 5 / 5
6 Jotka 13h 31min 14/3 17:50 14/3 17:53 3min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:57 10/3 20:25 6h 28min 8 39 / 30
2 Jotka - Kautokeino 11/3 00:44 11/3 10:45 10h 01min 8 38 / 33
3 Kautokeino - Jergul 11/3 20:39 12/3 08:58 12h 19min 5 52 / 53
4 Jergul - Valjok 12/3 19:08 13/3 09:16 14h 08min 5 49 / 48
5 Valjok - Karasjok 13/3 12:10 13/3 18:21 6h 11min 5 44 / 44
6 Karasjok - Jotka 14/3 04:19 14/3 17:50 13h 31min 5 38 / 35
7 Jotka - Alta 14/3 17:53 15/3 00:51 6h 58min 5 35 / 33