Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
6. desember 08:47
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
130. Jimmy Pettersson Norderåsen, Östersund

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 02min 10/3 19:50 11/3 00:07 4h 17min 8 / 8
2 Kautokeino 8h 36min 11/3 08:43 11/3 14:40 5h 57min 8 / 8
3 Jergul 6h 47min 11/3 21:27 12/3 02:49 5h 22min 8 / 6
4 Valjok 7h 08min 12/3 09:57 12/3 13:28 3h 31min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:48 10/3 19:50 6h 02min 8 30 / 9
2 Jotka - Kautokeino 11/3 00:07 11/3 08:43 8h 36min 8 20 / 8
3 Kautokeino - Jergul 11/3 14:40 11/3 21:27 6h 47min 8 8 / 5
4 Jergul - Valjok 12/3 02:49 12/3 09:57 7h 08min 6 6 / 4
5 Valjok - Karasjok 12/3 13:28 12/3 17:47 4h 19min 6 5 / 6