Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
15. april 18:06
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
134. Ole Wingren Nykarleby

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 5h 57min 10/3 19:49 10/3 23:14 3h 25min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 10min 11/3 08:24 11/3 13:30 5h 06min 8 / 8
3 Jergul 7h 00min 11/3 20:30 12/3 01:50 5h 20min 8 / 7
4 Valjok 7h 36min 12/3 09:26 12/3 12:11 2h 45min 7 / 6
5 Karasjok 4h 17min 12/3 16:28 12/3 22:32 6h 04min 6 / 6
6 Jotka 12h 23min 13/3 10:55 13/3 10:56 1min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:52 10/3 19:49 5h 57min 8 34 / 8
2 Jotka - Kautokeino 10/3 23:14 11/3 08:24 9h 10min 8 4 / 3
3 Kautokeino - Jergul 11/3 13:30 11/3 20:30 7h 00min 8 3 / 3
4 Jergul - Valjok 12/3 01:50 12/3 09:26 7h 36min 7 4 / 3
5 Valjok - Karasjok 12/3 12:11 12/3 16:28 4h 17min 6 3 / 3
6 Karasjok - Jotka 12/3 22:32 13/3 10:55 12h 23min 6 3 / 12
7 Jotka - Alta 13/3 10:56   0 6 12 /