Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
15. april 17:25
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
111. Katharina Koch-Hartke Miekojärvi

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 47min 10/3 20:16 11/3 00:29 4h 13min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 46min 11/3 10:15 11/3 16:19 6h 04min 8 / 8
3 Jergul 7h 47min 12/3 00:06 12/3 04:39 4h 33min 8 / 7
4 Valjok 7h 59min 12/3 12:38 12/3 16:58 4h 20min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:29 10/3 20:16 6h 47min 8 11 / 25
2 Jotka - Kautokeino 11/3 00:29 11/3 10:15 9h 46min 8 33 / 29
3 Kautokeino - Jergul 11/3 16:19 12/3 00:06 7h 47min 8 32 / 29
4 Jergul - Valjok 12/3 04:39 12/3 12:38 7h 59min 7 18 / 18
5 Valjok - Karasjok 12/3 16:58 12/3 21:27 4h 29min 6 25 / 25