Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
28. februar 04:15
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
133. Marianne Dahlen Tana Sluttplassering: 23

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 11min 10/3 20:02 10/3 23:22 3h 20min 8 / 8
2 Kautokeino 11h 05min 11/3 10:27 11/3 14:52 4h 25min 8 / 8
3 Jergul 7h 59min 11/3 22:51 12/3 06:14 7h 23min 8 / 7
4 Valjok 7h 19min 12/3 13:33 12/3 16:42 3h 09min 7 / 6
5 Karasjok 4h 04min 12/3 20:46 13/3 07:28 10h 42min 6 / 5
6 Jotka 10h 22min 13/3 17:50 14/3 00:35 6h 45min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:51 10/3 20:02 6h 11min 8 33 / 15
2 Jotka - Kautokeino 10/3 23:22 11/3 10:27 11h 05min 8 7 / 30
3 Kautokeino - Jergul 11/3 14:52 11/3 22:51 7h 59min 8 11 / 16
4 Jergul - Valjok 12/3 06:14 12/3 13:33 7h 19min 7 25 / 24
5 Valjok - Karasjok 12/3 16:42 12/3 20:46 4h 04min 6 23 / 24
6 Karasjok - Jotka 13/3 07:28 13/3 17:50 10h 22min 5 23 / 22
7 Jotka - Alta 14/3 00:35 14/3 04:33 3h 58min 5 25 / 23