Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
15. april 18:41
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
128. Tomas Nyheim Lambela Skibotn Sluttplassering: 25

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 45min 10/3 20:31 11/3 01:04 4h 33min 8 / 8
2 Kautokeino 10h 40min 11/3 11:44 11/3 19:38 7h 54min 8 / 8
3 Jergul 8h 35min 12/3 04:13 12/3 13:17 9h 04min 8 / 6
4 Valjok 7h 50min 12/3 21:07 13/3 01:35 4h 28min 6 / 5
5 Karasjok 4h 15min 13/3 05:50 13/3 16:20 10h 30min 5 / 5
6 Jotka 12h 43min 14/3 05:03 14/3 05:03 0 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:46 10/3 20:31 6h 45min 8 28 / 34
2 Jotka - Kautokeino 11/3 01:04 11/3 11:44 10h 40min 8 51 / 44
3 Kautokeino - Jergul 11/3 19:38 12/3 04:13 8h 35min 8 47 / 44
4 Jergul - Valjok 12/3 13:17 12/3 21:07 7h 50min 6 43 / 41
5 Valjok - Karasjok 13/3 01:35 13/3 05:50 4h 15min 5 37 / 36
6 Karasjok - Jotka 13/3 16:20 14/3 05:03 12h 43min 5 34 / 29
7 Jotka - Alta 14/3 05:03 14/3 10:10 5h 07min 5 27 / 25