Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
23. februar 15:44
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
137. Elisabeth Edland Nannestad

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 5h 50min 10/3 19:45 10/3 22:43 2h 58min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 21min 11/3 08:04 11/3 12:47 4h 43min 8 / 7
3 Jergul 7h 36min 11/3 20:23 12/3 01:48 5h 25min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:55 10/3 19:45 5h 50min 8 37 / 7
2 Jotka - Kautokeino 10/3 22:43 11/3 08:04 9h 21min 8 1 / 1
3 Kautokeino - Jergul 11/3 12:47 11/3 20:23 7h 36min 7 1 / 1
4 Jergul - Valjok 12/3 01:48   0 7 3 /