Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
18. juni 16:55
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
136. Johanne Sundby Oslo, Maridalen

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 7h 35min 10/3 21:29 11/3 01:55 4h 26min 8 / 8
2 Kautokeino 11h 51min 11/3 13:46 11/3 19:50 6h 04min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:54 10/3 21:29 7h 35min 8 36 / 60
2 Jotka - Kautokeino 11/3 01:55 11/3 13:46 11h 51min 8 61 / 56
3 Kautokeino - Jergul 11/3 19:50 12/3 04:48 8h 58min 7 48 / 47