Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
13. april 20:14
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
135. Ingvild Lakseide Fossøy Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 21min 10/3 20:14 10/3 23:47 3h 33min 8 / 8
2 Kautokeino 10h 13min 11/3 10:00 11/3 15:18 5h 18min 8 / 8
3 Jergul 8h 14min 11/3 23:32 12/3 04:58 5h 26min 8 / 7
4 Valjok 7h 53min 12/3 12:51 12/3 15:25 2h 34min 7 / 6
5 Karasjok 4h 29min 12/3 19:54 13/3 02:47 6h 53min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 13:53 10/3 20:14 6h 21min 8 35 / 24
2 Jotka - Kautokeino 10/3 23:47 11/3 10:00 10h 13min 8 13 / 24
3 Kautokeino - Jergul 11/3 15:18 11/3 23:32 8h 14min 8 20 / 25
4 Jergul - Valjok 12/3 04:58 12/3 12:51 7h 53min 7 19 / 19
5 Valjok - Karasjok 12/3 15:25 12/3 19:54 4h 29min 6 20 / 19
6 Karasjok - Jotka 13/3 02:47   0 5 16 /