Reload
FL500 2018
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 13:19
Siste oppdatering: 15. mars 2018
3. desember 09:13
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
145. Sølvi Monsen Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 30min 10/3 20:33 11/3 00:46 4h 13min 8 / 8
2 Kautokeino 10h 10min 11/3 10:56 11/3 17:05 6h 09min 8 / 8
3 Jergul 8h 13min 12/3 01:18 12/3 07:35 6h 17min 8 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 10/3 14:03 10/3 20:33 6h 30min 8 45 / 36
2 Jotka - Kautokeino 11/3 00:46 11/3 10:56 10h 10min 8 39 / 38
3 Kautokeino - Jergul 11/3 17:05 12/3 01:18 8h 13min 8 33 / 33
4 Jergul - Valjok 12/3 07:35   0 6 27 /