Reload
FL1200 2019
Starttidspunkt: fredag 8. mars 19:00
Siste oppdatering: 16. mars 2019
16. desember 07:13
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 8:   Neiden

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 17 Thomas Wærner 13/3 01:08 13/3 06:35 5h 27min 13,0 13
2 22 Petter Karlsson 13/3 01:22 13/3 06:36 5h 14min 13,6 9
3 10 Birgitte Næss 13/3 01:33 13/3 07:37 6h 04min 11,7 8
4 1 John Erik Eriksen 13/3 03:15 13/3 08:54 5h 39min 12,6 11
5 20 Kristian Walseth 13/3 03:37 13/3 09:25 5h 48min 12,2 11
6 2 Marit Beate Kasin 13/3 03:54 13/3 10:06 6h 12min 11,5 10
7 28 Arnt Ola Skjerve 13/3 04:37 13/3 10:31 5h 54min 12,0 11
8 4 Ronny Frydenlund 13/3 04:25 13/3 10:32 6h 07min 11,6 8
9 19 Petter Jahnsen 13/3 05:22 13/3 11:07 5h 45min 12,3 10
10 25 Bernd Helmich 13/3 05:59 13/3 12:20 6h 21min 11,2 10
11 9 Steinar Kristensen 13/3 09:05 13/3 15:08 6h 03min 11,7 11
12 8 Christian Høy Knudsen 13/3 09:23 13/3 16:02 6h 39min 10,7 8
13 15 Nina Wivesoll Vollen 13/3 10:25 13/3 16:31 6h 06min 11,6 10
14 7 Espen Sønvisen Bech 13/3 11:07 13/3 17:19 6h 12min 11,5 11
15 23 Sivert Kjøsnes 13/3 11:58 13/3 17:43 5h 45min 12,3 11
16 5 Tove Sørensen 13/3 11:47 13/3 18:03 6h 16min 11,3 10
17 13 Torkil Hansen 13/3 11:35 13/3 18:04 6h 29min 11,0 10
18 18 Sven-Erik Gullbekk 13/3 12:18 13/3 18:48 6h 30min 10,9 11
19 21 Roy-Åge Jensen Ugseth 13/3 14:18 13/3 20:27 6h 09min 11,5 10
20 14 Ben Voigt 13/3 14:45 13/3 20:30 5h 45min 12,3 11
21 26 Nora Själin 13/3 17:43 14/3 00:07 6h 24min 11,1 9
22 3 Erika Zopf 13/3 19:48 14/3 01:58 6h 10min 11,5 12

Sjekkpunkt

1 Kautokeino 131 km
2 Jergul 100 km
3 Levajok 122 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 101 km
6 Øvre Pasvik 79 km
7 Kirkenes 85 km
8 Neiden 71 km
9 Varangerbotn 81 km
10 Levajok 120 km
11 Karasjok 83 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 49 km