Reload
FL1200 2019
Starttidspunkt: fredag 8. mars 19:00
Siste oppdatering: 16. mars 2019
15. november 01:21
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 4:   Tana

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling ut fra sjekkpunktet
Nr SNr Navn Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
ut
1 22 Petter Karlsson 11/3 01:09 11/3 01:17 8min 10
2 21 Roy-Åge Jensen Ugseth 11/3 07:06 11/3 12:38 5h 32min 14
3 30 Dallas Seavey 11/3 14:14 11/3 14:20 6min 11
4 4 Ronny Frydenlund 10/3 23:03 11/3 15:57 16h 54min 12
5 17 Thomas Wærner 10/3 23:37 11/3 16:05 16h 28min 13
6 20 Kristian Walseth 11/3 00:16 11/3 16:38 16h 22min 11
6 28 Arnt Ola Skjerve 11/3 00:32 11/3 16:38 16h 06min 13
8 10 Birgitte Næss 11/3 00:00 11/3 16:42 16h 42min 12
8 25 Bernd Helmich 11/3 00:30 11/3 16:42 16h 12min 13
10 2 Marit Beate Kasin 11/3 00:22 11/3 17:20 16h 58min 13
11 19 Petter Jahnsen 11/3 01:18 11/3 17:42 16h 24min 12
12 1 John Erik Eriksen 11/3 00:51 11/3 17:52 17h 01min 13
13 8 Christian Høy Knudsen 11/3 02:03 11/3 18:53 16h 50min 12
14 29 Tom Frode Johansen 11/3 18:56 11/3 19:07 11min 8
15 7 Espen Sønvisen Bech 11/3 02:45 11/3 19:33 16h 48min 13
16 13 Torkil Hansen 11/3 03:35 11/3 20:13 16h 38min 12
17 9 Steinar Kristensen 11/3 03:26 11/3 20:19 16h 53min 14
18 5 Tove Sørensen 11/3 03:35 11/3 20:27 16h 52min 13
19 23 Sivert Kjøsnes 11/3 05:17 11/3 21:33 16h 16min 14
20 18 Sven-Erik Gullbekk 11/3 05:10 11/3 21:36 16h 26min 12
21 15 Nina Wivesoll Vollen 11/3 02:58 11/3 22:20 19h 22min 11
22 11 Ivar Johan Sørli 11/3 18:54 11/3 23:00 4h 06min 9
23 14 Ben Voigt 11/3 07:08 11/3 23:43 16h 35min 11
24 26 Nora Själin 11/3 08:06 12/3 00:32 16h 26min 10
25 3 Erika Zopf 11/3 08:30 12/3 07:55 23h 25min 12
26 31 Mikael Jutila 11/3 18:54 12/3 11:03 16h 09min 11

Sjekkpunkt

1 Kautokeino 131 km
2 Jergul 100 km
3 Levajok 122 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 101 km
6 Øvre Pasvik 79 km
7 Kirkenes 85 km
8 Neiden 71 km
9 Varangerbotn 81 km
10 Levajok 120 km
11 Karasjok 83 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 49 km