Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
18. august 15:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
170. Hanna Lyrek Alta Sluttplassering: 1

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 5h 53min 9/3 20:15 10/3 00:15 4h 00min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 19min 10/3 09:34 10/3 14:12 4h 38min 8 / 8
3 Jergul 6h 39min 10/3 20:51 11/3 01:05 4h 14min 8 / 8
4 Valjok 5h 58min 11/3 07:03 11/3 10:11 3h 08min 8 / 8
5 Karasjok 3h 21min 11/3 13:32 11/3 19:32 6h 00min 8 / 7
6 Jotka 5h 52min 12/3 01:24 12/3 01:24 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 14:22 9/3 20:15 5h 53min 8 69 / 32
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:15 10/3 09:34 9h 19min 8 23 / 14
3 Kautokeino - Jergul 10/3 14:12 10/3 20:51 6h 39min 8 6 / 4
4 Jergul - Valjok 11/3 01:05 11/3 07:03 5h 58min 8 2 / 2
5 Valjok - Karasjok 11/3 10:11 11/3 13:32 3h 21min 8 2 / 2
6 Karasjok - Jotka 11/3 19:32 12/3 01:24 5h 52min 7 2 / 2
7 Jotka - Alta 12/3 01:24 12/3 04:45 3h 21min 7 2 / 1