Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
3. mars 19:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
158. Harald Tunheim Alta Sluttplassering: 2

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 5h 55min 9/3 20:05 10/3 00:03 3h 58min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 12min 10/3 09:15 10/3 14:05 4h 50min 8 / 8
3 Jergul 6h 27min 10/3 20:32 11/3 00:44 4h 12min 8 / 8
4 Valjok 5h 53min 11/3 06:37 11/3 09:49 3h 12min 8 / 8
5 Karasjok 3h 33min 11/3 13:22 11/3 19:22 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 6h 01min 12/3 01:23 12/3 01:23 0 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 14:10 9/3 20:05 5h 55min 8 57 / 23
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:03 10/3 09:15 9h 12min 8 16 / 8
3 Kautokeino - Jergul 10/3 14:05 10/3 20:32 6h 27min 8 4 / 1
4 Jergul - Valjok 11/3 00:44 11/3 06:37 5h 53min 8 1 / 1
5 Valjok - Karasjok 11/3 09:49 11/3 13:22 3h 33min 8 1 / 1
6 Karasjok - Jotka 11/3 19:22 12/3 01:23 6h 01min 8 1 / 1
7 Jotka - Alta 12/3 01:23 12/3 04:57 3h 34min 8 1 / 2