Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
23. mai 20:00
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
124. Mina Skjøthaug Karlstrøm Langfjordbotn Sluttplassering: 18

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 5h 59min 9/3 19:35 9/3 23:30 3h 55min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 43min 10/3 09:13 10/3 14:06 4h 53min 8 / 8
3 Jergul 6h 48min 10/3 20:54 11/3 01:40 4h 46min 8 / 7
4 Valjok 6h 12min 11/3 07:52 11/3 11:04 3h 12min 7 / 5
5 Karasjok 4h 13min 11/3 15:17 11/3 21:55 6h 38min 5 / 5
6 Jotka 8h 06min 12/3 06:01 12/3 10:23 4h 22min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:36 9/3 19:35 5h 59min 8 24 / 5
2 Jotka - Kautokeino 9/3 23:30 10/3 09:13 9h 43min 8 8 / 7
3 Kautokeino - Jergul 10/3 14:06 10/3 20:54 6h 48min 8 5 / 5
4 Jergul - Valjok 11/3 01:40 11/3 07:52 6h 12min 7 6 / 3
5 Valjok - Karasjok 11/3 11:04 11/3 15:17 4h 13min 5 5 / 5
6 Karasjok - Jotka 11/3 21:55 12/3 06:01 8h 06min 5 7 / 9
7 Jotka - Alta 12/3 10:23 12/3 14:31 4h 08min 5 20 / 18