Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
3. mars 19:00
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
130. Britt-Johanne Rundhaug Nordreisa

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 16min 9/3 19:58 10/3 00:00 4h 02min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 55min 10/3 09:55 10/3 15:13 5h 18min 8 / 8
3 Jergul 7h 05min 10/3 22:18 11/3 03:36 5h 18min 8 / 6
4 Valjok 6h 45min 11/3 10:21 11/3 12:40 2h 19min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:42 9/3 19:58 6h 16min 8 30 / 16
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:00 10/3 09:55 9h 55min 8 15 / 15
3 Kautokeino - Jergul 10/3 15:13 10/3 22:18 7h 05min 8 14 / 14
4 Jergul - Valjok 11/3 03:36 11/3 10:21 6h 45min 6 11 / 12
5 Valjok - Karasjok 11/3 12:40 11/3 16:48 4h 08min 5 10 / 10