Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
23. juni 17:16
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
139. Christine Karijord Junkerdal/Bodø Sluttplassering: 12

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 29min 9/3 20:20 10/3 00:36 4h 16min 8 / 8
2 Kautokeino 10h 19min 10/3 10:55 10/3 16:38 5h 43min 8 / 7
3 Jergul 7h 17min 10/3 23:55 11/3 04:08 4h 13min 7 / 6
4 Valjok 6h 45min 11/3 10:53 11/3 14:14 3h 21min 6 / 6
5 Karasjok 4h 14min 11/3 18:28 12/3 01:09 6h 41min 6 / 5
6 Jotka 7h 12min 12/3 08:21 12/3 08:27 6min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:51 9/3 20:20 6h 29min 8 38 / 36
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:36 10/3 10:55 10h 19min 8 37 / 28
3 Kautokeino - Jergul 10/3 16:38 10/3 23:55 7h 17min 7 25 / 22
4 Jergul - Valjok 11/3 04:08 11/3 10:53 6h 45min 6 13 / 13
5 Valjok - Karasjok 11/3 14:14 11/3 18:28 4h 14min 6 16 / 15
6 Karasjok - Jotka 12/3 01:09 12/3 08:21 7h 12min 5 14 / 14
7 Jotka - Alta 12/3 08:27 12/3 12:40 4h 13min 5 13 / 12