Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
28. februar 04:03
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
135. Herlof Hammari Øvre Alta Sluttplassering: 8

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 23min 9/3 20:10 9/3 23:47 3h 37min 8 / 8
2 Kautokeino 11h 18min 10/3 11:05 10/3 15:38 4h 33min 8 / 8
3 Jergul 7h 43min 10/3 23:21 11/3 04:59 5h 38min 8 / 7
4 Valjok 6h 32min 11/3 11:31 11/3 14:18 2h 47min 7 / 7
5 Karasjok 3h 36min 11/3 17:54 11/3 23:58 6h 04min 7 / 7
6 Jotka 6h 49min 12/3 06:47 12/3 06:51 4min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:47 9/3 20:10 6h 23min 8 35 / 28
2 Jotka - Kautokeino 9/3 23:47 10/3 11:05 11h 18min 8 13 / 29
3 Kautokeino - Jergul 10/3 15:38 10/3 23:21 7h 43min 8 18 / 20
4 Jergul - Valjok 11/3 04:59 11/3 11:31 6h 32min 7 16 / 18
5 Valjok - Karasjok 11/3 14:18 11/3 17:54 3h 36min 7 17 / 14
6 Karasjok - Jotka 11/3 23:58 12/3 06:47 6h 49min 7 12 / 11
7 Jotka - Alta 12/3 06:51 12/3 10:42 3h 51min 7 10 / 8