Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
28. februar 04:06
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
140. Jan Kåre Heiberg Gjøvik Sluttplassering: 10

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 08min 9/3 20:00 10/3 00:16 4h 16min 8 / 8
2 Kautokeino 10h 11min 10/3 10:27 10/3 16:22 5h 55min 8 / 8
3 Jergul 8h 28min 11/3 00:50 11/3 08:40 7h 50min 8 / 6
4 Valjok 6h 33min 11/3 15:13 11/3 15:13 0 6 / 6
5 Karasjok 4h 02min 11/3 19:15 12/3 01:15 6h 00min 6 / 6
6 Jotka 6h 52min 12/3 08:07 12/3 08:12 5min 6 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:52 9/3 20:00 6h 08min 8 39 / 17
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:16 10/3 10:27 10h 11min 8 25 / 23
3 Kautokeino - Jergul 10/3 16:22 11/3 00:50 8h 28min 8 21 / 31
4 Jergul - Valjok 11/3 08:40 11/3 15:13 6h 33min 6 36 / 35
5 Valjok - Karasjok 11/3 15:13 11/3 19:15 4h 02min 6 20 / 19
6 Karasjok - Jotka 12/3 01:15 12/3 08:07 6h 52min 6 16 / 13
7 Jotka - Alta 12/3 08:12 12/3 12:07 3h 55min 5 12 / 10