Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
30. november 05:17
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
121. Walter Kunz Lidsjöberg Sluttplassering: 37

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 56min 9/3 20:29 10/3 01:05 4h 36min 8 / 7
2 Kautokeino 12h 46min 10/3 13:51 10/3 21:38 7h 47min 7 / 7
3 Jergul 10h 58min 11/3 08:36 11/3 15:01 6h 25min 7 / 7
4 Valjok 6h 16min 11/3 21:17 12/3 05:29 8h 12min 7 / 6
5 Karasjok 3h 56min 12/3 09:25 12/3 17:50 8h 25min 6 / 6
6 Jotka 6h 38min 13/3 00:28 13/3 04:11 3h 43min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:33 9/3 20:29 6h 56min 8 21 / 42
2 Jotka - Kautokeino 10/3 01:05 10/3 13:51 12h 46min 7 53 / 58
3 Kautokeino - Jergul 10/3 21:38 11/3 08:36 10h 58min 7 58 / 55
4 Jergul - Valjok 11/3 15:01 11/3 21:17 6h 16min 7 49 / 47
5 Valjok - Karasjok 12/3 05:29 12/3 09:25 3h 56min 6 44 / 41
6 Karasjok - Jotka 12/3 17:50 13/3 00:28 6h 38min 6 40 / 39
7 Jotka - Alta 13/3 04:11 13/3 07:53 3h 42min 6 39 / 37