Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
23. mai 17:02
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
106. Svein Kårtvedt Nesseby

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 16min 9/3 19:34 10/3 00:25 4h 51min 8 / 8
2 Kautokeino 10h 00min 10/3 10:25 10/3 16:02 5h 37min 8 / 8
3 Jergul 7h 21min 10/3 23:23 11/3 04:57 5h 34min 8 / 7
4 Valjok 6h 27min 11/3 11:24 11/3 13:48 2h 24min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:18 9/3 19:34 6h 16min 8 6 / 4
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:25 10/3 10:25 10h 00min 8 29 / 21
3 Kautokeino - Jergul 10/3 16:02 10/3 23:23 7h 21min 8 19 / 21
4 Jergul - Valjok 11/3 04:57 11/3 11:24 6h 27min 7 15 / 16
5 Valjok - Karasjok 11/3 13:48   0 6 15 /