Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
26. februar 15:26
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
110. Raine Niemi Asikkala Sluttplassering: 24

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 08min 9/3 19:30 9/3 23:30 4h 00min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 48min 10/3 09:18 10/3 14:37 5h 19min 8 / 8
3 Jergul 7h 07min 10/3 21:44 11/3 03:53 6h 09min 8 / 7
4 Valjok 6h 21min 11/3 10:14 11/3 15:52 5h 38min 7 / 6
5 Karasjok 3h 30min 11/3 19:22 12/3 06:00 10h 38min 6 / 5
6 Jotka 6h 51min 12/3 12:51 12/3 14:52 2h 01min 5 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:22 9/3 19:30 6h 08min 8 10 / 3
2 Jotka - Kautokeino 9/3 23:30 10/3 09:18 9h 48min 8 8 / 9
3 Kautokeino - Jergul 10/3 14:37 10/3 21:44 7h 07min 8 8 / 10
4 Jergul - Valjok 11/3 03:53 11/3 10:14 6h 21min 7 12 / 10
5 Valjok - Karasjok 11/3 15:52 11/3 19:22 3h 30min 6 24 / 20
6 Karasjok - Jotka 12/3 06:00 12/3 12:51 6h 51min 5 28 / 27
7 Jotka - Alta 12/3 14:52 12/3 18:36 3h 44min 5 27 / 24