Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
29. juni 18:12
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
114. Sanja Heikkila Storslett Sluttplassering: 40

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 7h 02min 9/3 20:28 10/3 01:33 5h 05min 8 / 8
2 Kautokeino 11h 51min 10/3 13:24 10/3 20:34 7h 10min 8 / 7
3 Jergul 8h 49min 11/3 05:23 11/3 13:29 8h 06min 7 / 7
4 Valjok 7h 56min 11/3 21:25 12/3 08:27 11h 02min 7 / 6
5 Karasjok 3h 55min 12/3 12:22 12/3 21:32 9h 10min 6 / 6
6 Jotka 7h 45min 13/3 05:17 13/3 05:18 1min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:26 9/3 20:28 7h 02min 8 14 / 40
2 Jotka - Kautokeino 10/3 01:33 10/3 13:24 11h 51min 8 58 / 53
3 Kautokeino - Jergul 10/3 20:34 11/3 05:23 8h 49min 7 55 / 52
4 Jergul - Valjok 11/3 13:29 11/3 21:25 7h 56min 7 47 / 48
5 Valjok - Karasjok 12/3 08:27 12/3 12:22 3h 55min 6 46 / 43
6 Karasjok - Jotka 12/3 21:32 13/3 05:17 7h 45min 6 42 / 41
7 Jotka - Alta 13/3 05:18 13/3 09:51 4h 33min 6 41 / 40