Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
3. mars 19:11
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
105. Catherine Fontaine Cheillé Sluttplassering: 31

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 7h 08min 9/3 20:25 10/3 00:52 4h 27min 8 / 8
2 Kautokeino 11h 00min 10/3 11:52 10/3 19:15 7h 23min 8 / 7
3 Jergul 8h 07min 11/3 03:22 11/3 10:47 7h 25min 7 / 7
4 Valjok 6h 58min 11/3 17:45 11/3 22:54 5h 09min 7 / 7
5 Karasjok 3h 40min 12/3 02:34 12/3 10:13 7h 39min 7 / 6
6 Jotka 7h 06min 12/3 17:19 12/3 19:52 2h 33min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:17 9/3 20:25 7h 08min 8 5 / 38
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:52 10/3 11:52 11h 00min 8 46 / 38
3 Kautokeino - Jergul 10/3 19:15 11/3 03:22 8h 07min 7 43 / 43
4 Jergul - Valjok 11/3 10:47 11/3 17:45 6h 58min 7 44 / 41
5 Valjok - Karasjok 11/3 22:54 12/3 02:34 3h 40min 7 38 / 34
6 Karasjok - Jotka 12/3 10:13 12/3 17:19 7h 06min 6 33 / 33
7 Jotka - Alta 12/3 19:52 13/3 00:01 4h 09min 6 34 / 31