Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
3. mars 20:17
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
108. Oda Mortensen Ingstad Oslo Sluttplassering: 25

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 7h 00min 9/3 20:20 10/3 00:38 4h 18min 8 / 8
2 Kautokeino 13h 46min 10/3 14:24 10/3 19:40 5h 16min 8 / 8
3 Jergul 7h 46min 11/3 03:26 11/3 08:58 5h 32min 8 / 8
4 Valjok 6h 22min 11/3 15:20 11/3 18:35 3h 15min 8 / 7
5 Karasjok 3h 40min 11/3 22:15 12/3 04:55 6h 40min 7 / 7
6 Jotka 7h 18min 12/3 12:13 12/3 14:37 2h 24min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:20 9/3 20:20 7h 00min 8 8 / 36
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:38 10/3 14:24 13h 46min 8 39 / 59
3 Kautokeino - Jergul 10/3 19:40 11/3 03:26 7h 46min 8 51 / 46
4 Jergul - Valjok 11/3 08:58 11/3 15:20 6h 22min 8 38 / 37
5 Valjok - Karasjok 11/3 18:35 11/3 22:15 3h 40min 7 33 / 30
6 Karasjok - Jotka 12/3 04:55 12/3 12:13 7h 18min 7 25 / 25
7 Jotka - Alta 12/3 14:37 12/3 18:50 4h 13min 6 26 / 25