Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
26. februar 14:38
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
125. Samuel Karlsson Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 09min 9/3 19:46 10/3 00:52 5h 06min 8 / 8
2 Kautokeino 9h 56min 10/3 10:48 10/3 16:04 5h 16min 8 / 8
3 Jergul 7h 06min 10/3 23:10 11/3 03:11 4h 01min 8 / 8
4 Valjok 7h 09min 11/3 10:20 11/3 12:58 2h 38min 8 / 7
5 Karasjok 3h 39min 11/3 16:37 11/3 22:37 6h 00min 7 / 7
6 Jotka 6h 51min 12/3 05:28 12/3 05:29 1min 7 / 5

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:37 9/3 19:46 6h 09min 8 25 / 9
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:52 10/3 10:48 9h 56min 8 46 / 27
3 Kautokeino - Jergul 10/3 16:04 10/3 23:10 7h 06min 8 20 / 19
4 Jergul - Valjok 11/3 03:11 11/3 10:20 7h 09min 8 10 / 11
5 Valjok - Karasjok 11/3 12:58 11/3 16:37 3h 39min 7 11 / 9
6 Karasjok - Jotka 11/3 22:37 12/3 05:28 6h 51min 7 9 / 6
7 Jotka - Alta 12/3 05:29   0 5 6 /