Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
23. mai 20:05
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
145. Juha Hokka Hannukainen

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 33min 9/3 20:30 10/3 00:28 3h 58min 8 / 8
2 Kautokeino 11h 26min 10/3 11:54 10/3 17:12 5h 18min 8 / 7
3 Jergul 7h 11min 11/3 00:23 11/3 06:14 5h 51min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:57 9/3 20:30 6h 33min 8 44 / 45
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:28 10/3 11:54 11h 26min 8 30 / 40
3 Kautokeino - Jergul 10/3 17:12 11/3 00:23 7h 11min 7 34 / 25
4 Jergul - Valjok 11/3 06:14 11/3 12:28 6h 14min 7 23 / 22