Reload
FL500 2019
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 13:13
Siste oppdatering: 14. mars 2019
30. november 05:15
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
134. Mailin Jerijervi SVANVIK Sluttplassering: 28

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 6h 56min 9/3 20:42 10/3 00:40 3h 58min 8 / 8
2 Kautokeino 12h 35min 10/3 13:15 10/3 19:29 6h 14min 8 / 7
3 Jergul 7h 56min 11/3 03:25 11/3 09:42 6h 17min 7 / 7
4 Valjok 6h 35min 11/3 16:17 11/3 20:38 4h 21min 7 / 7
5 Karasjok 3h 52min 12/3 00:30 12/3 08:39 8h 09min 7 / 6
6 Jotka 7h 31min 12/3 16:10 12/3 16:11 1min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 13:46 9/3 20:42 6h 56min 8 34 / 57
2 Jotka - Kautokeino 10/3 00:40 10/3 13:15 12h 35min 8 41 / 50
3 Kautokeino - Jergul 10/3 19:29 11/3 03:25 7h 56min 7 47 / 45
4 Jergul - Valjok 11/3 09:42 11/3 16:17 6h 35min 7 41 / 40
5 Valjok - Karasjok 11/3 20:38 12/3 00:30 3h 52min 7 36 / 33
6 Karasjok - Jotka 12/3 08:39 12/3 16:10 7h 31min 6 32 / 31
7 Jotka - Alta 12/3 16:11 12/3 20:52 4h 41min 6 29 / 28