Reload
FL500 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 11:00
Siste oppdatering: 14. mars 2012
23. juni 03:14
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 4:   Karasjok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling ut fra sjekkpunktet
Nr SNr Navn Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
ut
1 27 Katy Meier 11/3 15:32 11/3 19:51 4h 19min 8
2 61 Ole Wingren 11/3 16:52 11/3 20:29 3h 37min 8
3 26 Ole Sigleif Johansen 11/3 15:27 11/3 20:48 5h 21min 6
4 28 Leif Wilhelmsen 11/3 17:52 11/3 20:57 3h 05min 8
5 5 Stein Are Harder 11/3 16:31 11/3 21:08 4h 37min 7
5 29 Bente Levorsen 11/3 17:22 11/3 21:08 3h 46min 7
7 42 John Øivind Selmer 11/3 16:53 11/3 21:42 4h 49min 8
8 6 Juha Pekka Björkstedt 11/3 16:11 11/3 22:04 5h 53min 8
9 57 Espen Prestbakmo 11/3 18:07 11/3 22:07 4h 00min 8
10 13 Vidar Uglebakken 11/3 17:37 11/3 22:12 4h 35min 7
11 25 Trine Marie Flåtten 11/3 18:43 11/3 22:26 3h 43min 8
12 69 Juha Hokka 11/3 17:26 11/3 22:38 5h 12min 7
13 1 Geir Wiik 11/3 18:21 11/3 22:40 4h 19min 8
14 16 Jon Hearn 11/3 16:27 11/3 22:41 6h 14min 6
15 7 Camilla Bjørkli 11/3 17:54 11/3 22:42 4h 48min 6
16 56 Ingebrigt Storli 11/3 18:24 11/3 22:44 4h 20min 7
17 67 Jon Børge Stina 11/3 18:53 11/3 22:47 3h 54min 8
18 22 Tore J. Helistø 11/3 18:51 11/3 22:54 4h 03min 8
19 21 Dag Broch 11/3 21:05 11/3 22:57 1h 52min 8
20 32 Sølvi Monsen 11/3 17:38 11/3 23:35 5h 57min 7
21 3 Reidun Kolpus 11/3 20:00 11/3 23:39 3h 39min 6
22 66 Nils Hesthag 11/3 20:00 12/3 00:00 4h 00min 8
23 48 Yngve Opgård 11/3 19:50 12/3 00:01 4h 11min 8
24 43 Maria Sparboe 11/3 20:09 12/3 00:07 3h 58min 7
25 39 Olivia Van Uytvanck 11/3 19:34 12/3 01:03 5h 29min 6
26 40 Einar-Andrè Dalen 11/3 17:55 12/3 01:06 7h 11min 5
27 52 Øyvind Skogen 11/3 22:18 12/3 01:11 2h 53min 7
28 17 Vidar Løkeng 11/3 19:32 12/3 01:14 5h 42min 8
29 63 Rolf W. Johansen 11/3 22:51 12/3 01:15 2h 24min 8
30 68 Leif Herleiksplass 11/3 21:40 12/3 01:18 3h 38min 7
31 9 Egil Eliassen 11/3 19:16 12/3 01:36 6h 20min 7
32 59 Nicole Burger 11/3 23:17 12/3 02:41 3h 24min 6
33 35 Aslak Prestbakmo 11/3 20:44 12/3 02:51 6h 07min 7
34 34 Juho Ylipiessa 11/3 20:28 12/3 02:56 6h 28min 5
35 8 Wolfgang Simon-Nilsen 11/3 22:08 12/3 02:58 4h 50min 7
36 50 Pål Karlsen Haugsnes 11/3 20:58 12/3 03:00 6h 02min 7
37 58 Hanne Bakken Johansen 11/3 22:56 12/3 03:24 4h 28min 8
38 37 Marçal Rocias Palau 11/3 21:59 12/3 03:30 5h 31min 7
39 15 Merete Neset 11/3 20:52 12/3 03:38 6h 46min 8
40 23 Stein Tage Domaas 11/3 22:35 12/3 04:57 6h 22min 6
41 11 Johanne Sundby 11/3 22:10 12/3 05:13 7h 03min 6
42 41 Kim Frode Ophus Nordsveen 11/3 23:56 12/3 05:24 5h 28min 5
43 38 Francois Pagnoux 11/3 22:15 12/3 06:09 7h 54min 6
44 54 Gerhard Hirz 11/3 23:55 12/3 06:13 6h 18min 8
45 14 Eirik Leander Rotmo 11/3 22:32 12/3 06:22 7h 50min 7
46 4 Monica Celius 11/3 22:46 12/3 06:38 7h 52min 5
47 33 Mathias Jenssen 11/3 22:35 12/3 06:49 8h 14min 5
48 30 Mats Nysæter 12/3 00:07 12/3 06:59 6h 52min 6
49 45 Stian Hasfjord 12/3 01:05 12/3 07:01 5h 56min 5
50 49 Rolf-Helge Ellingsen 12/3 01:48 12/3 07:11 5h 23min 7
51 51 Philip John Gretton 12/3 01:34 12/3 07:19 5h 45min 8
51 60 Kenneth Gjemmestad 12/3 01:34 12/3 07:19 5h 45min 8
51 53 Jose Valverde 12/3 01:34 12/3 07:19 5h 45min 8
54 2 Arnt M. Bjørnø 12/3 01:48 12/3 07:36 5h 48min 6
55 46 Sean Rebbeng Næss 12/3 01:18 12/3 07:54 6h 36min 7
56 70 Tomas Nyheim Lambela 12/3 03:16 12/3 09:49 6h 33min 6
57 47 Yvonne Rinne 12/3 03:54 12/3 09:52 5h 58min 6
58 31 Kari Eldby 12/3 04:30 12/3 11:45 7h 15min 6
59 20 Kai Arne Berg 12/3 15:12 12/3 22:50 7h 38min 7

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 78 km
4 Karasjok 85 km
5 Jergul 67 km
6 Jotka 78 km
7 Alta 50 km