Finnmarksløpet

Webshop
<< 102. Cameron Noonan 104. Morgan Johnsen >>

103. Didrik Lindeberg Sand   (47)      NOR   Brandbu, Hadeland

Klasse: FL1200             Starter ikke
Tidligere løp: FL1000-16/16  

Ditt beste hundekjørerminne:
Det er mange å ta av, men skal jeg nevne ett må det være fra etappen mellom Sirbma og Levjok 2 i 2016. Det var et vanvittig nordlys, og hundene fikk los og jagde etter nordlyset. Det var en fantastisk opplevelse som det er vanskelig å beskrive, men der og da forsto jeg hvorfor Nina er så fascinert av Finnmarksløpet og Finnmark.

Sponsorer:
Vom og Hundemat, Purina Proplan, Norsk tilhenger- og terrengkjøretøysenter, Troll Mushing, MR-Koppel, Salmopet, Comfyballs

Langdistanse erfaringer
Løp/ år/ plassering - inklusive alle gangene du har fullført Finnmarksløpet:

FL1000/2016/16pl, F600, F400, F300, Pasvik Trail, Gausdal Maraton, Mush Synnfjell, Hallingen

Hvorfor langdistanse / Finnmarksløpet:
Langdistanse hundekjøring gir meg en masse fine opplevelser, gjennom hele sesongen. Finnmarksløpet er et spennende og krevende løp, og den største utfordringen for langdistanse hundekjørere her i Europa. Mestringsfølelsen etter å ha gjennomført dette er stor. Nina og jeg er et team, og vi har litt å revansjere denne gang etter at vi ikke kom oss til start i 2017 på grunn av at Nina fikk lungebetennelse rett før avreise til Finnmark. Et løp på 1200 km krever at man er 100% klar og fit for fight når man stiller til start. Jeg gleder meg!

Målsettinger og strategi for årets løp:
Jeg lærte mye av å kjøre FL1000 i 2016, og jeg håper at jeg kan dra nytte av de erfaringene jeg gjorde meg da. Jeg har som målsetning å kjøre hundene våre på en slik måte at jeg får en best mulig gjennomføring av løpet, ut i fra spannets forusetninger. Jeg håper at jeg klarer å forvalte spannet på en slik måte at jeg kan se den enkelte hund, Nina, sponsorer og arrangører i øynene etter målgang, i visshet om at jeg ikke har tøyd strikken for langt. Resulatet er mer underordnet, men det hadde selvsagt vært moro om jeg forbedrer resultatet fra rookieløpet mitt i 2016. 1200 km er langt, så en av utfordringene blir selvsagt å få til en god balanse mellom kjøre- og hviletid.

Ledere i spannet/ navn/ alder:
Cammo (6), Bjørnson (6), Tuppen (4) og Sandra (4) er nok de viktigste, men det er mange flere som kan gå foran.

Lokalaviser: Avisa Hadeland

Hobbyer:
Det er ikke mye tid til annet enn jobb og hunder, men jeg er glad i å reise og prøver å få til en liten jakttur en gang i året sammen med faren min. Når det er sagt, så føler jeg meg priveligert som kan bruke så mye tid på hundekjøring.

Familiemedlemmer: Gift med Nina Skramstad

Land: Norge

Hjemmeside: Team Nina Skramstad på Facebook

Yrke: Spesialistbefal i Luftforsvaret

Trekkhundklubb: Oslomarka Trekkhundklubb

Kennel navn: Sporhunden

Ant. hunder: 26


Tilbake til deltaker liste