Dette skjedde i natt i Finnmarksløpet

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 07.03.2016 07:14

Finnmarksløpet stopper aldri selv om vi andre sover. Her en en liten oppsummering av det som skjedde i natt

FL-500

I løpet av natten kom teten til Levajok. Fortsatt er Niklas Rogne først i sporet, men forfølgerne følger tett. Det skiller under en time mellom de fem første spannene ved ankomst til Levajok. Alle i teten hvilte mellom tre og fem timer i Karasjok i går. Klart best fart fra Karasjok blant topp ti, er det Elisbeth Edland som har holdt. Se opp for veteranen fra Nannestad.

Fortsatt er det kun to som har brutt i FL-500. Bakerst ligger nå Petri P.P. Kärenlampi som er vei mot Karasjok i morgentimene, mens seks kjørere fortsatt ligger i Karasjok.

Følg med i resultatservice 

FL-1000

 Halve feltet er på vei til Neiden, de fleste med fire-fem timer hvile i Tana. Blant de som var i topp ti inn til Tana bru i går kveld, er det bare Peter Jahnsen, Christian Høy Knudsen og Arnt Ola Skjeve som fortsatt ligger i Tana og tar ut den obligatoriske 16-timers hvilen der. Trolig vil de aller fleste av de andre kjørerne ta denne langehvilen i Neiden.

I løpet av søndagen brøt Ole Wingren, Mel Andrews og Bjørnar Andersen. Bakerst i feltet ligger nå Kari Thomassen (forsidebildetI og Wolfgang Simon-Nilsen som er på vei til Tana bru. 

Følg med i resultatservice