Storartet premiere i går!

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 09.03.2015 10:08

Gårsdagens premiere på årets roadshow i Tana Bru var en ubetinget suksess. Masse folk, og artister som åpenbart har prikket inn storformen til Finnmarksløpet. Artistene, som blant annet fikk selskap av Sara Marielle Gaup, leverte et spektakulært show som vil bli husket lenge.

Hvile blir det ikke tid til. I skrivende stund forbereder Rolffa og Tara et nytt show som skal gå av stabelen på torget i Kirkenes allerede i aften, når hundene ankommer. Vi håper å se deg der!

Her kan få med deg Finnmarksløpets roadshow, Go! Finnmark 2013:

Finnmarksløpets livescene
Mandag 9. mars: Ved ankomst Kirkenes
Tirsdag 10. mars: kl 19 Varangerbotn
Onsdag 11. mars: kl 19 Karasjok
Torsdag 12 / fredag 13. mars: Ved målgang Alta

Om årets artister:

Rolffa
Rolffa er en samisk popgruppe fra Karasjok. De synger på både samisk, engelsk og norsk. Gruppas største hits er sangen Partyjoik og coverlåten Hjerteknuser, som endte på andreplass i den nasjonale Urørt-konkurransen om beste versjon av den da ikke-lanserte hit-en til Kaizers Orchestra.

Rolffa har hatt en spillepause på nesten to år og er sulten på blod, svette og tårer, og da passer Finnmarksløpet perfekt! Egentlig består gjengen av sju, denne gangen stiller de opp med de tre frontvokalistene Petter Tretnes Hansen, Nils Mikael Hætta Hansen og Rolf Amundsen. Rett før jul kom Rolffa ut med albumet Nu e det party igjen! og derfra hentes låtene som er med i sleden. Med et folkehav i allsang er det i år duket for partyjoik!

Tara Flåten Nicolaisen
Finnmarksjenta Tara Flåten Nicolaisen sjarmerte Norge gjennom Idol med sin særegne stemme og sitt uhøytidelige vesen. Hun har i etterkant av Idol jobbet i studio og forbereder utgivelse av eget materiale.

– Jeg gleder meg stort til å opptre i Finnmark i forbindelse med Finnmarksløpet. Jeg er veldig klar for å spille ute i all slags vær, sier hun.

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no.