Harila blir med videre

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 19.02.2015 15:33

Vi viderefører vår samarbeidsavtale med Finnmarksløpet i 2015.

Gode relasjoner har vært skapt inn mot løpet og dets engasjerte team gjennom de årene vi har vært med. Vi er opptatt av den tilhørigheten løpet har og det som skapes av verdier lokalt. Finnmarksløpet er basert på gode verdier og har en identitet som sammenfaller godt med vår filosofi, som i stor grad går ut på å skape et positivt engasjement, trivsel, utvikling og aktivitet som kommer vårt lokalsamfunn til gode.

I år som tidligere år stiller vi med et tyve-talls biler for disposisjon til veterinærer, funksjonærer, presse osv. De fleste av disse er merket med vår slogan ”Vi kjører løpet sammen”. I tillegg til dette er vi med flere andre samarbeidspartnere en del av Finnmarskløpets Siida og skal følge løpet rundt og bidra til å skape folkefest rundt på sjekkpunktene. Nytt av året er at vi nå også i tillegg til Toyota har vi med oss Volvo – som vi har etablert med ny butikk i Alta i februar.

Finnmarksløpet er en unik arena for markedsføring av vårt flotte og kontrastfylte fylke både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Løpet er et viktig arrangement for Alta – men også for resten av Finnmark og Nordområdene. Harila AS og Avis er stolte av å være en del av Finnmarks vakreste vinter-eventyr og ønsker lykke til med årets løp som nå er like om hjørnet.

Se etter våre biler og besøk oss i Siidaen under løpet. Her vil det være mulighet for å testkjøring samt å delta på vår konkurranse.

Del gjerne bilder med oss fra løpet! Tagg oss med #harilaas #harilatoyota #harilavolvo

Vi gleder oss!


Med vennlig hilsen

Nina B Jensen
Crm-leder konsern