Tre utrolige år

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 30.05.2014 09:05

Daglig leder i Finnmarksløpet AS, Svanhild Pedersen, har takket ja til jobben som daglig leder for Altaskifer AS.

Pedersen har jobbet i Finnmarksløpet i tre år, og har hatt hovedansvaret for like mange løp. – Det har vært tre utrolige og flotte år, og valget om å forlate Finnmarksløp var alt annet enn lett. Det å jobbe med deltakerne i løpet, de frivillige, selskapets samarbeidspartnerne  og mange støttespillere har vært faglig utfordrende, lærerikt og veldig givende. Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordinger, men kommer til å følge med Finmarksløpet fra sidelinjen.  

OPPLEVELSER MAN IKKE GLEMMER: Svanhild har hatt mange store opplevelser i sine tre år som daglig leder for Finnmarksløpet. Dette bildet ble tatt etter premieutdelingen for det aller første Finnmarksløpet Junior i 2014.

Rekruttering av ny leder 

Finnmarksløpet vil straks igangsette arbeidet med å rekruttere en ny leder. Løpet har hatt det man, i all beskjedenhet, må kalle en fin utvikling siden oppstarten i 1981. Innunder utrykket ”fin utvikling” ligger blant annet en fantastisk sportslig utvikling, bred støtte fra hele fylket, over 600 frivillige, solide samarbeidspartnere og en sunn økonomi. Med bakgrunn i Finnmarkløpets posisjon og utvikling har vi stor tro på at stillingen som daglig leder vil bli sett på som attraktiv og spennende. 

I dag sysselsetter Finnmarksløpet 3,5 årsverk, fordelt på fire stillinger. Svanhild har sin siste arbeidsdag 31. august.