Finnmarksløpets liveshow til Alta!

Skrevet av: ketil Steigen
Foto: Tor Even Mathisen
Dato: 13.03.2014 18:10

Finnmarksløpets liveshow går i likhet med Finnmarksløpet mot slutten. Men det viktigste, målgang og finaleshow gjenstår. I morgen blir det gratisshow med Duolva Duottar  og Agnete Johnsen i Alta sentrum! Tidspunktet kan vi ennå ikke være presis på, men de siste rapportene tyder på at mellom klokken 0900 og 1000 i morgen formiddag er et brennhett tips!

Dermed er det bare å gå mann og kvinne av huse til målområdet imorgen for å ta imot hundespann, førere og i tillegg få med seg det liveshowet som har gått sin seiersgang på utvalgte sjekkpunkter under årets Finnmarksløp. Vi ses!

Foto: Tor Even Mathisen

Om årets artister:

Agnete Johnsen
Agnete Johnsen fortsetter sin sterke utvikling som artist etter gjennombruddet som frontfigur og vokalist i The Blacksheeps. Hun bekreftet at hun er et kjempetalent da hun fikk andreplassen i sterk konkurranse med dyktige artister i Stjernekamp på NRK i fjor. Hennes siste sprell var den uoffisielle – men langt bedre – OL-låta «Gull» som hun gjorde sammen med Dagbladets TV-serie «Kongen av OL». Scene Finnmark er stolte av å hente Agnete hjem til Finnmark slik at hun kan bidra under Finnmarksløpets livescene!

Duolva Duottar: Rap på samisk
Duolva Duottar er en samisk rapgruppe bestående av Ole Mahtte Gaup, Ivan André Skum, Anne Inger Marit Buljo og Fred-René Øvergård Buljo. De ble i 2008 kåret til Årets Ung Artist av Scene Finnmark og kom senere til finalen i Norske Talenter på TV 2. De har turnert i alle nordiske land og Russland, og gav ut i 2011 albumet Da lea Duolva Duottar. 

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no