Finnmarksløpets egen App

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 08.03.2014 19:48

Det er en stor glede å kunne tilby våre følgere en egen app for Finnmarksløpet 2014. Den er laget av vår hovedpartner, Ascella, og er tilgjengelig for Android og iOs.

 

Slik har vi tenkt

Målsetningen med denne appen er å gjøre det enkelt å følge Finnmarksløpet med smarttelefon. Vår nettside skal fortsatt være hovedkilden for å få med seg alt fra løpet, og vi har valgt å fokusere på tre elementer i appen; Nyheter, resultatservice og GPS-tracking. I tillegg er det lett å finne informasjon om alle deltakere (mushers). Vi har tatt noen skjermbilder som du kan se under. Det er neppe noen hensikt i å lage en bruksanvisning for hvordan den skal brukes, må man ha det, ja da er den ikke enkel…

Det er noe man kan merke seg. I år har vi dessverre ikke fått lagt inn juniorklassen, men den vil komme med fra 2015. Resultatservice ser ganske annerledes ut enn det du er vant til fra nettsiden. Vi tror resultatservice blir veldig oversiktlig, og gleder oss til å se den i bruk under løpet.

 

21 kroner

Målet vårt er ikke å tjene store penger på denne applikasjonen. Men det har kostet en del å utvikle den, i tillegg vil vi bruke tid og krefter på og forbedre den hvert år. Vi har falt på den nette sum av kr. 21. Ikke akkurat et ran.

Nå kan du gå inn på Google Play eller App Store og søke ”Finnmarksløpet”. Du vil antakelig også få opp spillet ”Musher”, appen vår heter ”Finnmarksløpet”, og har huskyhodet som symbol/logo. 

Vi retter en stor takk til Ascella som vi synes har gjort en meget god jobb med denne appen. Nå gleder vi oss enda mer til 8. mars.

Her er noen skjermbilder fra appen