Lederne samlet

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 20.01.2014 12:28

Sist helg samlet Finnmarksløpet alle sjekkpunktlederne for Finnmarksløpet 2014 i Alta. 
Alle sjekkpunktene var representert med ledere, og noen sjekkpunktleder assistenter var også med. Noen av lederne er rutinerte, og har vært med i gamet i mange år, mens andre er nye. Disse frivillige legger ned en formidabel innsats, og er  viktige nøkkelpersoner i planleggingen av de enkelte sjekkpunkt.  

 
 
HERLIG GJENG: Øverst fra venstre; Christian Høy Knudsen/Jergul, Jan Arne Jakobsen/Skoganvarre, Britt Mari Andersen/Tana, Mari Skillestad/Levajok, Linda Williamsen/Karasjok, Nina Karin Skogan/Kirkenes, Silje Wibe Klungervik/Sirma.
Forran; Magli Sofie Økland/Jotka, Harald Magnussen/Varangerbotn og Thor Atle Svortevik/Neiden.
 
Formålet med samlingen var å oppdatere alle på endringer for årets løp, samt at de ulike sjekkpunktene kunne utveksle erfaringer, og dra nytte av kompetansen til hverandre. På agendaen stod blant annet; regelendringer, logistikk og bemanning, utfordringer på de enkelte sjekkpunkt, utstyrsbehov, rutiner m.m. 
 
Tilbakemeldingene fra lederne var at det var svært nyttig og møtes på denne måten. Det var første gang de fleste møtte hverandre, og god kontakt er nå opprettet. Alle er i full gang med planlegging og organsiering av årets sjekkpunkt, og det blir noen travle uker fremover med å få alle detaljer på plass. 
 
På bildet ser vi alle sjekkpunktlederne. Under årets løp blir de utrustet med en Fjellreven luhkka med Checkpoint Manager trykt på ryggen, slik at de vil bli godt synlige for alle.