Dramatisk ulykke stoppet Brennodden

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 11.03.2013 07:14

På vei inni camperen knakk trappa sammen og Kjell Brennodden (64) falt, og knakk minst ett ribbein. Isteden for å kjøre ut med sine fjorten spreke hunder fra Tana bru, ble Kjell Brennodden kjørt i full fart til Kirkenes i natt.

Sønnen Ola Brennodden, som er med under Finnmarksløpet, er tydelig rystet etter dramatikken i natt. I følge Ola var Kjell klar til å kjøre ut fra sjekkpunktet, og skulle bare en siste tur camperen, da trappa inn til bilen knakk og Kjell ramlet ned.

 - I fallet slo han ribbeina i nesehjulet på campingvogna, noe som knakk minst ett av ribbeina. Lungen kollapset, så han var borte ganske lenge, forteller Ola.

Det kom raskt lege til stedet og Brennodden ble sendt med ambulanse til Kirkenes og fikk behandling der i natt. Siste informasjonen derfra, er at det går bra med veteranen fra Folldal, men Finnmarksløpet er over for i år.


Foto: Niels Westphal

Kjell Brennodden er Finnmarksløpets eldste deltaker og en av de store veteranene i Finnmarksløpet. Brennodden som bor i Folldal, har alltid en stor fanskare med seg fra ruskollektivet Frankmotunet, det Kjell Brennodden er er daglig leder. Også i år følger "Kjells Angels" sjefen i tykt og tynt.