Finnmarksløpshytta til sammenlagtvinner 2012/ 2013

Skrevet av: Trond Anton Andersen/Monica Goin
Dato: 16.03.2013 11:31

Her er premien til sammenlagtvinner for FL-1000 i 2012/2013. En Saltdalshytte.

 

Tradisjonen tro vinner kjøreren med beste sammenlagtresultat for 2012 og og 2013 ei hytte, og med tredjeplass i år og førsteplass i fjor er det Inger-Marie Haaland som vinner den. I år har Saltdalshytta utviklet en helt ny hyttemodell som skal brukes som premie.

Den nye premiehytta er lagd som en del av SMART-serien, og er tegnet av daglig leder og arkitekt Jan Peter Pettersen hos Saltdalshytta.

- Etter å ha hatt vår populære Rago-modell som premie tidligere, hadde vi nå lyst til å gjøre noe nytt, sier Pettersen. - SMART-serien vår ble lansert for bare et par år siden, men har allerede blitt veldig populær blant kundene våre. Derfor utviklet vi en ny modell med navnet SMART 48 - men jeg er sikker på at den for ettertiden vil bli omtalt som 'Finnmarksløpshytta'.

- Vi gratulerer Inger-Marie Haaland med beste sammelagt resultat i 2012 og 2013. En fantastisk presentasjon, sier Pettersen.

Hytta har et bruksareal på drøyt 61 kvadratmeter, og er således større enn den tidligere premiehytta. I tillegg har den et romslig hemsloft som kan innredes etter eget ønske. Modellen som presenteres her er den moderne utgaven med store vindusflater, men den kan også leveres i en tradisjonell utgave.

Fullstendig presentasjon av hytta kommer på Saltdalshyttas nettside, www.saltdalshytta.no