Mange vil kjøre Finnmarksløpet

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 28.09.2012 12:36

Første startrekkefølgetrekning skjer i uke 40. Påmeldingstrykket er høyt akkurat nå.

Hvert år får vi største delen av påmeldinger før 30. september. Dette fordi denne datoen er fristen for å bli med i første startrekkefølgetrekning. Søndag 30. september hadde 113 kjørere fått godkjent påmelding. Det mest oppsiktsvekkende er interessen for FL-1000. Normalt har fordelingen vært 60/40 i favør FL-500. Nå er det nesten motsatt. 

I tillegg til de som er påmeldt ligger det 30 stykker på vent. Det endelige tallet for første trekning vet vi tirsdag 2. oktober når vi har mottatt betalingsinformasjon fra Sparebank 1 Nord-Norge. Normalt roer deg seg med antall påmeldte etter første trekning, likevel tikker det normalt inn en og annen påmelding. Hvis vi gjetter litt, så er sjansen stor for deltakerrekord også i 2013.

Her er listen over alle godkjente påmeldinger så langt

Gonda på plass

Det er utrolig mange spennende navn på listen, vi kommer til å skrive mer om profiler fram mot løpet. Vi tar med ett navn i dag, Milos Gonda. Slovakieren har meget gode resultater å vise til fra andre løp. Han har blant annet vunnet beintøffe La Grande Odysse og har også førsteplass i Pasvik Trail på merittlisten.
I 2013 stiller Milos opp i sitt første Finnmarksløp. Dette gjør garantert den allerede beintøffe konkurransen i FL-500 enda tøffere!

 KJØRER I 2013: Milos Gonda

 Når trekker vi?

Vi kommer til å gjøre trekningen torsdag 4. oktober, listen blir lagt ut fredag 5. oktober.